Merk: SKU: 58549229

Bestel hier direct de officiële Armenië training sweater 2022-2023 voor volwassenen. Deze training sweater is onderdeel van het Armenië trainingspak. Dit trainingspak wordt door het nationale voetbalelftal gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de interlands in de periode 2022-2023. Deze Armenië training sweater kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL.

De Armenië training sweater is volledig zwart en bevat op de mouwen een all-over print van een typisch Armeens patroon. Dit patroon komt ook terug in het vlak op de zijkanten van de training sweater. Hier bevindt zich ook een diagonale gouden band. Het logo van Macron staat op de rechterborst en de mouwen. De linkerborst bevat het logo van de nationale voetbalbond. De training sweater heeft een hoge hals met een rits tot de borst. De onderkant van de mouwen zijn uitgerust met duimgaten voor de perfecte pasvorm. Deze training sweater bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met mPerformance technologie. Dit systeem zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

  • Duimgaten 
  • Volledige centrale ritssluiting
  • Micromesh-inzetstukken
  • OFFICIEEL GELICENTIEERD PRODUCT | Dit officiële, gecertificeerde product is ontworpen en gemaakt door Macron voor en in nauwe samenwerking met de voetbalbond. Het voldoet aan de strengste normen van authenticiteit en traceerbaarheid in de toeleveringsketen.
  • 100% polyester. 

Klik direct op de buttons om de Armenië training sweater 2022-2023 voor volwassenen te bestellen.